Let’s give hope. Turneu de volei mixt „Volei 2 Give”, eveniment de strângere de fonduri pentru centrele de zi ale FRCCF

A doua ediţie a Cupei „Volei 2 Give” va avea loc în  perioada 16 – 17 mai 2015, şi se va desfăşura în sălile de sport ale şcolilor Radu Stanca, Onisifor Ghibu şi Constantin Brâncuşi, din Cluj-Napoca, începând cu ora 9.00.

În competiţie s-au înscris 20 de echipe mixte de iubitori de volei, iar fondurile adunate din taxa de participare vor fi donate Fundaţiei Române pentru Copii, Comunitate şi Familie, pentru susţinerea activităţilor din centrele de zi.

let s gine hope

„Sportul aduce împreună oameni de toate vârstele, care se bucură de volei. Le multumim celor care s-au înscris în competiţia noastră, şi le dorim succes. Vor fi două zile de sport, zâmbete şi surprize. Let’s give hope! copiilor de 1 Iunie”, ne promit organizatorii Florentina Oprea şi Mihai Sepsi.

Prima editie a acestei competiţii sportive a avut loc la începutul lunii decembrie 2014, si a strâns suma de 3.200 de lei, bani care au fost folosiţi pentru hrana copiilor din centrele de zi care funcţionează în cadrul proiectului Educaţia de calitate este pentru toţi, finanţat prin Granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu