Jumătate din cartierul clujean Grigorescu rămâne vineri fără gaz

Mai multe străzi din cartierul clujean Grigorescu vor rămâne fără alimentare cu gaz în cursul zilei de vineri.

Ziua de vineri a acestei săptămâni nu va fi prea călduroasă pentru mulți dintre locuitorii cartierului clujean Grigorescu, E.ON Gaz Distribuție anunțând sistarea alimentării cu gaz în vederea cuplării noilor conducte la  sistemul de distribuție.

Astfel, în cursul zilei de vineri, 18 octombrie, locuitori de pe nouă străzi din cartieriul Grigorescu nu vor mai beneficia de gaz între orele 09:00 și, teoretic, 18:00. Este vorba despre străzile Alexandru Vlahuţă (de la nr.14 până la str. Ştefan Mora, ambele părţi), Ştefan Mora, J.J.Rousseau, Ţibleşului, Balzac, Macului, Haţeg (parţial), Tecuci, Lacului, 1 Decembrie (în dreptul străzii Lacului), din municipiul Cluj Napoca.

E.On Gaz a demarat un proiect conform căruia, până în 2015, parametrii de funcționare a rețelei de distribuție a gazelor naturale din muncipiul Cluj-Napoca să fie îmbunătățiți și rețeaua modernizată pe o lungime de 90 de km. La fel ca în cazul străzii Alexandru Vlahuță, alte 49 de străzi vor beneficia de noi conducte de gaz care vor fi branșate la sistemul de distribuție.

Distribuie:

Postaţi un comentariu