Jolidon va deschide în 2014 un punct de lucru la Câmpia Turzii

Olga Elena Stanciu, director adjunct al grupului Jolidon (foto: Dan Bodea)

Producătorul clujean de lenjerie, Jolidon, întinde o mână de ajutor șomerilor din Câmpia Turzii, care încă mai resimt efectele disponibilizărilor de la Mechel. Astfel, în luna februarie a anului 2014, Jolidon ar urma să deschidă un punct de lucru în localitate, care va oferii locuri de muncă pentru aproximativ 100 de persoane.

Grupul Jolidon a început procedurile pentru deschiderea unui nou punct de lucru la Câmpia Turzii, cu sprijinul AJOFM Cluj și al Primăriei din localitate. Potrivit directorului adjunct al Jolidon, Olga Stanciu, noua facilitate va aduce pe piața, în primă fază, 100 de noi locuri de muncă, numărul urmând să crească în funcție de interesul manifestat de oamenii din zonă.

„Este un start-up pe care îl demarăm în ideea nevoi de a duce activitatea de producție la Câmpia Turzii, unde am găsit foarte multă deschidere pentru a creea un punct de lucru. Managerul nostru de resurse umane este acolo și strânge primele CV-uri de la oamenii care vor să lucreze ca și confecționari. Este un proiect care va avea mai mult faze și ne dorim ca în prima fază să ajungem la 100 de locuri de muncă. Target-ul este de 200. Ne dorim să aducem un plus de ritm în orașul Câmpia Turzii”, a declarat Olga Stanciu.

Potrivit Olgă Stanciu, oferta de locuri de muncă a Jolidon nu a prins foarte bine la Cluj, unde în ciuda programelor derulate, clujenii nu s-au arătat prea interesați de domeniul confecțiilor de lenjerie.

„Prin acest nou punct de lucru vrem să validăm una dintre nevoile noastre foarte mari pentru că în Cluj, cu tot ajutorul AJOFM-ului, cu toate inițiativele de reconversie profesională, nu am reușit să mărim numărul de confecționeri. Sperăm să reușim acest lucru prin intermediul noului punct de lucru de la Câmpia Turzii. S-ar putea ca în condițiile actuale de la Câmpia Turzii să determine un interes mare pentru acest domeniu, care nu este una dintre primele opțiuni pentru clujeni”, a mai spus Olga Stanciu.

Până în acest moment s-au depus mai bine de 50 de CV-uri pentru postul de confecționer. Producția ar urma să înceapă în luna februarie a anului viitor.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Marin Elena says:

    Buna seara sunt din Bucuresti sector 5 si sunt in cautarea unui loc de munca.Am varsta de 22 de ani si as dori sa colaborez ca agent de vanzari la compania Jolidon

Postaţi un comentariu