Iulius Mall Cluj ridică două clădiri de birouri

Iulius Mall Cluj va ridica două clădiri de birouri

Un alt proiect respins data trecută de consilierii judeţeni a reuşit acum să treacă, nu fără emoţii, de votul plenului. Este vorba despre proiectul Iulius Mall Cluj care prevede construirea a două noi clădiri de birouri. Din motive tehnice acesta a fost supus la vot de două ori, a doua oară, cu succes. 25 de consilieri au votat pentru acesta.

Iulius Mall Cluj a cerut Consiliului judeţean extinderea contractului pe care îl are încheiat cu Univers T din 2006 pentru terenul de şase hectare din zona Iulius Mall pentru a putea ridica două clădiri de birouri. Imobilele ar urma însă să fie gestionate de către alte două firme din cadrul grupului, respectiv societăţile United Business Center Cluj One ş United Business Center Cluj Two. Cele două noi imobile cu destinaţia spaţii de birouri şi parcaj pe terenul liber de construcţii vor avea o suprafaţă de 14.300 mp.

Această investiţie va aduce venituri suplimentare societăţii Univers T deţinută de Consiliul judeţean Cluj. Mai exact dacă în prezent Univers T încasează 45.000 de euro lunar ca redevenţă pentru complexul Iulius Mall, iar după finalizarea clădirilor de birouri ar urma să mai încaseze încă 10.900 de euro, potrivit directorului Univers T, Valentin Lungu. Banii ar urma să fie folosiţi pentru continuarea programului de renovare-modernizare a complexului hotelier. Reprezentanţii Iulius Mall s-au angajat ca în termen de 24 de luni să finalizeze investiţiile la cele două imobile de birouri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu