Invitate de top la The Woman

Patrizia Paglieri, Doina Costache (Google), Cornelia Nicolae (Stefanel) și Alexandra Stoica (DAS Engineering) sunt patru dintre femeile de cariera care vor fi prezente la ediția din acest an a The Woman, singura conferință de women leadership din Romania, eveniment organizat, în 6 martie 2015, la Cluj-Napoca în cadrul The Woman.

Patrizia Paglieri_The Woman
Patrizia Paglieri este figura feminină din juriul emisiunii Masterchef de la ProTV. Supranumită și “regina pastelor”, Patrizia este un chef foarte apreciat care și-a transformat pasiunea în meserie. S-a născut în Bahamas, a copilărit în Val D’Aosta, apoi în adolescență s-a mutat în San Remo.
În România s-a mutat în anul 1993, împreună cu părinții, după ce tatălui său i s-a oferit o oportunitate de afaceri. Câțiva ani mai târziu, în 1999 au deschis prima afacere, un restaurant de familie în Buftea care, în scurt timp, s-a transformat în locul preferat al personalităților din diverse domenii din România.
Doamna Master Chef este obișnuită din Italia cu vedetele. Pe când lucra la restaurantul din San Remo i-au trecut pragul vedete ca Giani Morandi, Joe Cocker, Giani Belo, Andy Garcia, regretatul Luciano Pavarotti, Donald Sutherland, Armand Assante și chiar și Liza Minelli.

Cornelia Nicolae _ The Woman
De mai bine de trei ani, Cornelia Nicolae deţine funcţia de country manager Stefanel, după ce anterior a fost director regional de vânzări în cadrul aceleiaşi companii. În cadrul The Woman, Cornelia vă va împărtăşi povestea sa, însă vă va răspunde şi la întrebări pentru a afla cum puteţi avea succes în afaceri ca femeie.

Alexandra Stoica
Alexandra Stoica este co-fondator al companiei de antreprenoriat în construcții – instalații Das Engineering Grup, în cadrul căreia ocupă poziția de director executiv. Este coordonatoarea unor proiecte naționale de anvergură, premiate de către organisme specializate din țară și internaționale, printre care: proiectarea instalațiilor aferente Stadionului Cluj Arenă, Reabilitarea Cazinoului și a Parcului Central Simion Barnuțiu– Cluj Napoca etc.

Doina_Costache The Woman
Un alt nume cunoscut care va participa la “The Woman” 2015 în calitate de speaker este Diana Costache, care este Head of Branding în cadrul Google din octombrie 2013, după mai bine de 10 ani petrecuţi în companii precum Vodafone şi UniCredit bank.

“Pasiune în muncă”, “Lumea bărbaților prin ochii unei femei” și “Leadership feminin”, acestea sunt temele pe care cele patru femei de succes le vor aborda în cadrul The Woman.

Alături de The Woman au fost, în cadrul edițiilor trecute, personalități precum Amalia Năstase, Cristina Popa, Rucsandra Hurezeanu, Andreea Marin sau Simona Baciu. În plus, încă de anul trecut, Amalia Sterescu, unul dintre cele mai cunoscute nume din mediul de business local, este Ambasador The Woman.

De-a lungul celor 3 ediții, conferința a devenit sursă de inspirație pentru un număr foarte mare de femei antreprenoare, care dețin o carieră în top managementul diferitelor companii din România, femei care și-au dezvoltat propria afacere sau care sunt la început de drum și își doresc să își dezvolte o carieră performanță. Acestea au avut parte în cadrul evenimentului de workshopuri interesante, dar mai ales de speakeri care au venit în fața lor cu povești de succes, povești interesante despre cum poți reuși ca femeie în domeniul afacerilor, dar și în viață.
Pentru mai multe informațtii referitoare la înscrieri puteți accesa site-ul oficial al conferinței www.thewoman.ro și pagina de FB dedicată evenimentului https://www.facebook.com/TheWomanRo.
Accesul bărbaților este permis, chiar mai mult, este încurajat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu