Încep înscrierile la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda”

Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, instituţie de cultură care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, anunţă începerea înscrierilor la cursurile aferente anului şcolar 2013 – 2014.

Şcoala Populară de Arte este o instituţie de cultură care iniţiază şi desfăşoară programe de educaţie permanentă în domenii precum muzică, arte vizuale, coregrafie sau artă dramatică.

Instituția are secții externe și în alte localități ale județului Cluj, precum Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla, Căianu, Mociu, Dezmir, Viişoara, Bedeciu și Mintiu Gherlii.

Pentru înscriere, doritorii sunt aşteptaţi la secretariatul Şcolii Populare de Arte ‘Tudor Jarda’, din Cluj-Napoca, în perioada 2-23 septembrie 2013, de luni până vineri între orele 10.00 și 18.00. Taxa de înscriere este de 50 lei, iar taxa fiecărui an de şcolarizare este de 700 lei pentru cursurile de arte vizuale, artă dramatică, coregrafie, instructor dans/joc popular, instrumente muzicale, iniţiere corală şi specializări şi 800 lei pentru toate cursurile de canto.

Odată cu depunerea cererii de înscriere (formular tipizat obţinut de la secretariatul şcolii), candidaţii vor depune următoarele acte: copie CI, adeverinţă de la medicul de familie, copie nelegalizată a actelor de studii, adeverinţă de la locul de muncă, şcoală sau facultate şi un dosar plic.

Examenul de admitere se desfăşoară în perioada 24 – 28 septembrie 2013 și constă într-o probă de aptitudini specifică fiecărei discipline. Absolvenţilor li se eliberează diplome.

Distribuie:

Postaţi un comentariu