Iarbă verde, joburi și specialități la grill

Târg de joburi atipic

Zona Turnului Parașutiștilor s-a transformat din parc într-un loc informal de întâlnire al angajatorilor cu viitori angajați. Parcul Cetățuia a găzduit un altfel de târg de locuri de muncă: la iarbă verde.

Cei prezenți au fost primiți într-un cort imens unde s-au pus la dispozitie laptouri conectate la internet pe platforma infomunca.ro cu peste 1.400 de joburi disponibile. Cei în căutare de locuri de muncă au fost ghidați de organizatori să-și creeze un profil pe platformă pentru a putea aplica la joburile oferite de companiile participante sau la cele peste 5.000 de joburi în străinatate.

Afară, în aer liber toți cei care au fost ademeniți de mirosul de gulyas și fumul de grătar au fost poftiți să își aleagă din meniul bucătăriei mobile diverse specialități la grill, la barbeque și la ceaun numai bune de savurat în zone de mese cu bănci.

VAL_8895  [stextbox id=”custom”]

Joburi oferite

Au participant reprezentanți ai Băncii Transilvania, Clujana, Jolidon, Oncos, Madd Electronics Group, Filadelfia, Arabesque, Cemacon, Fibrex, Resido și Kim Johansen care au diverse joburi disponibile, după cum urmează:

  • Clujana – confecționer încălțăminte
  • Jolidon – confecționer îmbrăcăminte
  • Oncos: asistent manager, agenți de vânzări, șef de magazin, lucrători comerciali, conducători auto, ingineri TPPA, brutari
  • PC Madd – agent vânzări
  • Filadelfia Group: agent transporturi externe, agent turism, operator calculator, șofer autobuz (categoria D), șofer camion (categoria C+E), operator call center, șef coloană auto – coordonator transport
  • Kim Johansen – șoferi C+E
  • Arabesque – manipulanți, șoferi autocamion, șofer autocamion cu macara, casieri, consilieri vânzări, agent vânzări
  • Cemacon – ingineri, electricieni, mecanici, muncitori necalificați în fabrică
  • Fibrex: muncitori necalificați, mecanici, tâmplari, coordonatori trafic, agent vânzări
  • Resido – muncitori necalificați în fabrică, operatori utilaje

[/stextbox]

It-iștii români, apreciați în Anglia

Invitatul special, un recrutor al companiei britanice ESR Europe Ltd, a fost centrul atenției pentru toți cei curioși de situația locurilor de muncă în Anglia și de imaginea românilor în fața angajatorilor de acolo. Acesta a explicat că este un promoter al angajaților români, deoarece aceștia au etică și forță de muncă apreciată de orice angajator.

Cifre din ultimele 12 luni pe portalul infomunca.ro arată că în Marea Britanie sunt 1.562 anunțuri de locuri de muncă. Cele mai multe locuri de muncă sunt în domeniul medical și IT.

Distribuie:

Postaţi un comentariu