Grupul suedez IKEA, posibil investitor în parcul industrial din Jucu

Anul 2014 vine cu vești bune pentru mediul de afaceri clujean. În cadrul unei conferințe de presă, președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a anunțat extinderea Parcului Industrial Tetarom 3 din comuna Jucu, pentru a permite unei firme din industria mobilei să deschidă o nouă capacitate de producție.

Consilierul județean și președintele PSD Cluj, Remus Lăpiușan, a anunțat joi extinderea cu 24 de hectare a suprafeței Parcului Industrial Tetarom 3 din comuna Juca. Potrivit Mediafax, extinderea ar avea ca scop cooptarea în parc a producătorului suedez de mobilă IKEA.

“Suntem într-o fază destul de avansată şi, în momentul în care Parcul Industrial Tetarom 3 din comuna Jucu va fi extins cu 24 de hectare, există un investitor străin care să vină să investească şi să înfiinţeze o unitate de producţie. Este vorba despre o firmă din industria lemnului şi mobilei, care va crea circa 400 de locuri de muncă. Autorităţile judeţene discută extinderea Parcului Industrial Tetarom 3 printr-un transfer de teren cu o suprafaţă de 24 de hectare de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj către Tetarom. Cred că în acest an vom realiza extinderea”, a declarat Remus Lăpușan.

Astfel, dacă IKEA va ajunge la Cluj, producătorul suedez se va alătura celor de la Bosch și DeLonghi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu