Garajele clujenilor vor fi înlocuite de platforme cu un nivel

Foto: ziuadecj.realitatea.net

Primăria municipiului Cluj-Napoca are în plan ca pe viitor să elimine toate garajele din oraș, iar locul acestora să fie luat de locuri de parcare sau platforme etajate.

“Obiectivul nostru este ca, pe termen mediu, să eliminăm garajele vechi și urâte din Cluj-Napoca. În locul acestora vor fi locuri de parcare sau platforme etajate, care înseamnă platforme cu un nivel, pentru a crește numărul locurilor de parcare. Suntem în evaluarea tuturor platformelor de garaje pentru a clarifica situaţia revendicărilor”, a punctat Emil Boc, edilul din Cluj-Napoca.

De asemenea, o problemă a acestui proiect ar fi că sub foarte multe garaje din oraș există suprafeţe de teren câştigate în instanţă de diverşi proprietari, conform spuselor lui Emil Boc.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Benedek Kinga says:

    Ca să se poată fura mai ușor din mașini? Ca să nu poți parca și o motocicletă/scuter lângă mașină și ca să fii nevoit să plătești 2 locuri pentru asta?
    Mai bine ar găsi o modalitate de a scădea numărul mare de mașini, că și-așa e supraaglomerat traficul (a se vedea cum e în Sua, Mackinac Island, Michigan).

Postaţi un comentariu