FOTO/ Clujul a intrat în Cartea Recordurilor. 1384 de femei s-au rujat simultan timp de 1 minut

Aproape 1500 de persoane s-au adunat la un mall din oraș pentru a participa la încercarea de intrare în Cartea Recordurilor cu cel mai mare număr de persoane care se rujează simultan. În concurs au intrat 1424 de persoane. Regulile stabilite de cei de la Guinness World Records au fost simple: fiecare participantă trebuia să se rujeze neîntrerupt timp de 60 de secunde.

Competiția de la Cluj a fost monitorizată de un reprezentant Guinness Word Records care a venit de la Londra pentru acest eveniment. Evenimentul a fost prezentat de Cătălin Măruță. După o oră de așteptare doamnele și domnișoarele prezente la eveniment, dotate cu un ruj și câte o oglinjoară, primite de la compania de cosmetice care a organizat această manifestare, au luat startul la rujare.

”V-ați descurcat foarte bine. Totuși nu toate persoanele care au participat au respectat regulile. După verificare pot spune că Clujul intră în Cartea Recordurilor cu 1384 de persoane care s-au rujat simultan. Felicitări Cluj, sunteți unul dintre cele mai fashionable orașe”, a declarat reprezentantul Cărții Recordurilor.

”Am vrut să participăm la acest eveniment pentru că e un mod inedit de a ne distra de 8 martie. Și în acest fel facem și orașul nostru mai cunoscut”, a spus Denisa una dintre participante. De altfel la concurs s-au înscris doamne și domnișoare de toate vârstele. Acestea au fost recompensate de organizatori și cu numeroase premii din partea sponsorilor.

Evenimentul a fost contestat pe internet de reprezentanții unui ONG-uri care au considerat inițiativa ”degradantă pentru femei”.

Recordul trecut denumit ”Cele mai multe femei care se rujează simultan”  a fost stabilit în august 2012 în Caracas de 1.002 persoane.

După concurs participantele s-au putut bucura de un concert Vama.

Urmăriți câteva fotografii de la acest eveniment (foto Dan Bodea):

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu