FOTO/ Clujenii confundă toaletele cu tomberonul

Clujenii nu au deloc respect pentru instalaţiile de ape menajere şi confundă toaletele cu tomberonul, se plâng reprezentanţii Companiei de Apă Someş.

“Materialele pe care le-am găsit nu ar avea ce căuta în canalizare în mod normal, gândită strict pentru a prelua apele uzate menajere şi hârtia igienică. Cârpe, pet-uri şi ştergare de hârtie greu degradabile în apă au fost scoase de personalul nostru de la grătarul de protecţie a staţiei de pompare ape uzate de pe strada Florilor din Floreşti. Tocmai de aceea derulăm o campanie de conştientizare care va include postarea de afişe pe condominii, uşa blocurilor şi spaţii publice dar şi împărţirea unui fluturaş care va fi ataşat la facturi.  Aceste materiale includ regulile utilizării civilizate a toaletei, chiuvetei şi respectiv a canalizării”transmite serviciul de comunicare al companiei.

Campania “Toaleta nu este tomberon” va începe la apropierea sezonului de iarnă, când se amplifică problemele de funcţionare a canalizării, în particular dinspre zona rurală din amonte de Cluj – Napoca , adică Floreşti şi Gilău, prin înfundarea acestei canalizării cu seu de animale provenit de la tăierile de porci.

Puteţi vedea câteva imagini sugestive cu ce au scos angajaţii Companiei de Apă din reţeaua de canalizare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu