FOTO/ Cadú a fost poliţist pentru o zi

Capitanul feroviarilor, Ricardo Manuel Ferreira Sousa, cunoscut sub numele de Cadú, a fost elev pentru o zi al Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

În cadrul celei de a opta ediții a evenimentului de promovare a imaginii Poliției Române și a ofertei educaționale a școlii de poliție clujene „Elev al Şcolii de Poliţie pentru o zi”, fotbalistul portughez a îmbrăcat uniforma de elev și s-a integrat fără nicio problemă în rândul colegilor săi pentru o zi. A făcut parte dintr-o echipă de patrulare, și, răspunzând unui apel al dispeceratului, a intervenit în depozitul unei firme, împiedicând săvârșirea unui furt – toate acestea parte a unui scenariu regizat în cadrul simulatorului de trageri al școlii clujene de poliție.

Pentru prestația sa deosebită la acest prim contact cu profesia de polițist, Ricardo Cadú a primit o Diplomă de Excelență. Invitatul de onoare nu a pierdut nici ocazia de a antrena echipa de fotbal a școlii, formată din elevi de anul I și anul II, emoționați să îl vadă în mijlocul lor pe căpitanul CFR-ului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu