Florarii amenință cu greva foamei

Florarii în fața primăriei

Florarii din Piața Mihai Viteazu și Piața Mărăști amenință cu greva foamei după ce ieri au fost amenințați că vor fi evacuați din zona de unde vând flori. După ce ieri au protestat în fața primăriei astăzi se întorc,  fiind nemulțumiți de scumpirea tarabei și de faptul că reprezentanții unei firme de protecție și pază au apelat la forță pentru a evacua zona în care vând.

„Vrem să ne întreținem familile. Să ne dea primăria un loc unde să putem să ne câștigăm o bucată de pâine”, a declarat unul dintre florari.

„Acești oameni își câștigă cinstit bucata de pâine, asta vrem să înțeleagă auoritățile locale. Nici nu fură, nici nu săvârșesc infracțiuni”, a spus pentru transilvaniareporter.ro Ionel Sărac, avocatul florarilor . „Aștept și răspunsul primăriei cu privire la alocarea unor spații de vânzare, iar dacă răspunsul va fi negativ, îl vom ataca în instanță”, a mai spus Sărac.

Potrivit Primăriei, protestatarii de astăzi nu au de fapt niciun motiv întemeiat. „Au depus cereri la Primărie pentru amplasamente, dar nu le-au convenit locurile pe care Primăria le-a propus. Unde vor ei să vândă sunt spații deja închiriate, către cei care au depus cereri înaintea lor”, a explicat Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu