Femeile în afaceri de la Bucureşti au ales Clujul

Organizaţia “Femei în afaceri”, înfiinţată în Bucureşti în urmă cu patru ani, şi-a deschis filială şi la Cluj. Aceasta este cea de-a doua sucursală, după ce anul acesta, în luna aprilie, s-a deschis şi cea de la Braşov. “Datorită cererii pe care am avut-o am venit şi la Cluj, urmează Iaşi şi Timişoara”, spune Alice Udrea, branch manager Cluj.

Condiţiile pe care doritoarele trebuie să le îndeplinească pentru a deveni membre sunt următoarele: să fie antreprenoare sau să fie angajate în funcţie de conducere într-o firmă sau să fie specialiste într-un domeniu şi să achite o contribuţie anuală în valoare de 120 de euro, urmând a avea beneficii cum ar fi discounturi în cadrul asociaţiei, discounturi sau chiar gratuităţi la evenimentele partenerilor, discounturi în programele de marketinguri ale asociaţiei, business tripuri, posibilitatea de a avea profil online – organizaţia are prima platformă online de membership ce oferă posibilitatea membrelor de a-şi expune businessul în secţiunea de avantaje parteneri.

“Nu ne adresăm doar femeilor de afaceri ci şi femeilor în afaceri, suntem singura organizaţie în care membrele pot să interacţioneze şi cu femei în afaceri din alte ţări datorită colaborărilor noastre cu asociaţile similare din străinătate. În ceea ce priveşte existenţa şi a altor astfel de asociaţii în România, este o piaţă liberă, fiecare poate să meargă unde doreşte”, spune Udrea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu