EON Gaz: coşmarul de pe Republicii durează până în august

Şoferii din Cluj mai au de îndurat cel puţin încă o lună până când coşmarul lucrărilor EON Gaz de pe strada Republicii va lua sfârşit. Compania a anunţat că va continua lucrările la reţeaua de alimentare de pe strada Republicii de data aceasta pe tronsonul cuprins între străzile Alexandru Borza şi Petre Ispirescu.

“Tronsonul cuprins între străzile Alexandru Borza şi Petre Ispirescu este unul dintre ultimele cuprinse în planul de modernizare a străzii Republicii şi estimăm că lucrările de înlocuire a conductelor şi branşamentelor de pe această stradă se vor finaliza cel mai probabil până la începutul lunii august, urmând ca până la începutul lunii septembrie carosabilul din zonă să fie refăcut integral şi readus la starea iniţială”, au precizat reprezentanţii companiei.

Aceştia au precizat şi că la “solicitarea autorităţilor locale, pentru a diminua disconfortul locuitorilor din zonă şi pentru finalizarea investiţiilor cât mai repede posibil, lucrările se vor efectua atât pe parcursul zilei, cât şi al nopţii, de luni până sâmbătă, în mod excepţional şi duminica (în intervalul orar 06.00-24.00)”.

Locuitorii din această zonă sunt sfătuiţi să nu îşi parcheze maşinile în apropierea şantierului de lucru pentru a respecta executarea lucrărilor în condiţii de siguranţă. Pe durata lucrărilor, pentru siguranţa circulaţiei în zonă, sensul unic de pe strada Petre Ispirescu se va inversa pe direcţia de mers strada  Bisericii Ortodoxe spre strada Republicii, coborârea pe strada Republicii făcându-se pe strada Ion Mincu – strada  Bisericii Ortodoxe.

Distribuie:

Postaţi un comentariu