Emil Boc, în inspecție la „Peninsula”

Emil Boc a vizitat zona Festivalului Peninsula/ Foto: Radu Bărăian

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, împreună cu viceprimarul, Anna Horvath, a vizitat în această după-amiază zona unde va avea loc Festivalul „Peninsula”, ghidul lor fiind Bodor Laszlo, directorul evenimentului.

Cei trei au făcut un tur al celor mai importante atracții ale festivalului, primarul vorbind cu organizatorii, dar și cu oamenii care au început să „invadeze” deja Valea Gârbăului. Emil Boc a declarat că este convins că Peninsula va deveni un brand autentic de Cluj, iar în 2015 festivalul va fi un punct de atracție major al Capitalei Europene a Tineretului. “Primăria Cluj-Napoca a sprijinit Festivalul cu 150.000 de lei, la care se adaugă pregătirea lucrărilor de infrastructură, mai exact, iluminat public, curent electric asigurat si asfaltarea drumului”, a conchis primarul Emil Boc.

Edilul a ținut să-i invite pe clujeni și nu numai, pe toți cei care iubesc muzica, să petreacă acest sfârșit de săptămână pe Valea Gârbului. La rândul lui, Emil Boc a spus că, va fi un client permanent pentru următorii zece ani.

Directorul festivalului Bodor Laszlo a specificat că la „Peninsula” vin oameni din toată țara, dar și din Europa, iar până acum s-au vândut 5.000 de abonamente și 2.000 de bilete de o zi.

“Acesta este publicul nostru fidel, cei care vin mereu la Peninsula. Suntem în grafic. Eu am fost cu taxiul prin Cluj şi taximetristul cu care eu mergeam nu ştia unde e Valea Gârbăului. Este deci o problemă că în Cluj încă nu suntem cunoscuţi. E prima ediţie aici, e oarecum normal.  Eu sper ca să ieşim financiar măcar pe zero cu festivalul, aş fi mulţumit” , a declarat Laszlo Bodor, citat de clujulcultural.ro

Preţul unui bilet de o zi este de 90 de lei, un bilet pentru 4 zile (fără campare) costă 210 lei iar un bilet pentru 4 zile (include preţul campării) 240 de lei. Biletele se vând pe eventim.ro, eventim.hu şi eventim.at, precum şi în reţeaua de magazine partenere Eventim. Bilete se pot cumpăra şi de la faţa locului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu