Drumurile din judeţ, fără probleme. Şcolile rămân deschise

Judeţul Cluj a scăpat deocamdată de problemele provocate de ninsorile din ultimele două zile. Prefectul judeţului Cluj,  Gheorghe Ioan Vuşcan, ȋn calitate de preşedinte al comisiei judeţene pentru situaţii de urgenţă Cluj, a anunţat că nu există drumuri naţionale sau judeţene ȋnchise sau blocate, pe teritoriul judeţului, circulaţia desfăşurȃndu-se ȋn condiţii de iarnă.

Pȃnă ȋn acest moment, nu există motive pentru ȋnchiderea şcolilor din judeţul Cluj, cursurile urmȃnd a se desfăşura ȋn regim normal.

Reamintim că ninsorile din aceste zile au creat serioase probleme în traficul rutier şi aerian. Ca urmare, Ministerul Educației Naționale a decis ca să închidă, luni, 27 ianuarie, toate unitățile de învățământ din județele/municipiul București, care s-au aflat aceste zile sub atenționare de cod galben și portocoliu. Județele vizate sunt: Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea. În ceea ce privește municipiul București, decizia de închidere a unităților de învățământ preuniversitar este valabilă atât pentru ziua de luni, 27 ianuarie, cât și pentru ziua de marți, 28 ianuarie.

Şi trei universităţi din sudul ţării, Universitatea din București, Universitatea din Pitești și Universitatea Valahia din Târgoviște au decis întreruperea activității pentru ziua de 27 ianuarie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu