Două oferte pentru serviciile juridice în dosarul cartierul Tineretului

Două firme au depus oferte la a doua procedură de licitaţie organizată de Primăria Cluj-Napoca pentru servicii juridice în dosarul privind Cartierul Tineretului.

Este vorba despre Daghie şi asociaţii şi casa de avocatură Lăpuşan, Mascovits, Steopan şi Asociaţii. Potrivit Biroului de presă al primăriei clujene, oferta lui Daghie şi asociaţii a fost respinsă pentru faptul că s-a depus documentaţia după data limită prevăzută în anunţul de participare. Oferta financiară a casei de avocatură Lăpuşan, Mascovits, Steopan şi Asociaţii este: onorariu fix – 40.095, 9 lei şi onorariu de succes – 0, 1%, dar nu mai mult de 4500 euro.

Comisia analizează documentaţiile. În acest dosar primăria a depus recurs la o sentinţă din această vară prin care instanţa a decis dizolvarea societăţii Cartierul Tineretului SA. În această societatea municipalitatea deţinea 51% din acţiuni, iar 49% era deţinut de Polus Real Estate. Dizolvarea s-a făcut pe motiv că “nu s-a putut duce la îndeplinire obiectul asocierii”, ceea ce presupune împărţirea patrimoniului. Primăria doreşte să salveze însă tot terenul, de 200 de hectare, cu care a intrat în asociere, pentru care ar exista un nou proiect aprobat de Consiliul Local pentru realizarea unui parc fotovoltaic.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu