Dezvoltare antreprenorială pentru persoane fără loc de muncă (P)

Ești interesat de activități care să iți dezvolte latura antreprenorială și care să te ajute să înveți mai multe despre domeniul antreprenoriatului?
Ai o idee de afacere, dar consideri că nu ai abilitățile necesare să dezvolți această idee într-o afacere?

Asociația Inceptus România vine în sprijinul tău și îți oferă posibilitatea de a exploata și dezvolta propunerea de afacere, printr-o serie de servicii și activități special create pentru tine.
1.Concurs de idei de afaceri – cele mai bune idei se vor premia
2.Seminarii de consultanță și dezvoltare antreprenorială
3.Curs de Competențe Antreprenoriale – autorizat ANC

În cadrul proiectului “STEPS – Strategii pentru TinEri ProfeSionişti”, în perioada august – septembrie, se organizează activități de dezvoltare antreprenorială pentru persoanele care nu au un loc de muncă și care doresc să își creeze o afacere proprie.

Dacă te regăsești în criteriile de selecție de mai sus și te interesează oricare dintre activitățile propuse de noi, te aşteptăm să te înscrii!
Trimite-ne un email la adresa strategiisteps5.1@gmail.com sau sună-ne la numărul de telefon 0742 683 873. Locurile sunt limitate şi participarea se face în ordinea înscrierii.

Proiectul “STEPS – Strategii pentru TinEri ProfeSionişti” este implementat de Asociația Inceptus România în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj, şi RSC CONSULTING şi este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Distribuie:

Postaţi un comentariu