Day 15. Petrecere pe acoperiș pentru renovarea saloanelor Clinicii Pediatrie II din Cluj-Napoca

Rooftop Party-ul for a cause va avea loc la Restaurantul View

Rooftop Party for a cause, prima petrecere organizată în cadrul proiectului Day 15, va avea loc astăzi, 24 aprilie 2015, pe acoperișul unde se află Restaurantul View Cluj (Piața Mihai Viteazu, Multiplexul Leul, etaj 7). Scopul petrecerii este de a strânge fonduri pentru renovarea saloanelor de la Pediatrie 2, secția Oncopediatrie. Acțiunea va fi programată pentru lunile viitoare și va fi realizată împreună cu Asociația Little People România.

harta

„Dorim să menționăm faptul că toate donațiile primite cu ocazia petrecerii vor fi utilizate în acest scop. Astfel, cu cât contribuția va fi mai mare, cu atât vom putea face mai multe lucruri frumoase cu spațiile saloanelor. Suma pe care o recomandăm pentru donații este de 10 lei pentru fiecare participant. Marwan DUA,  Nopame și Fishman sunt artiștii care s-au alăturat cauzei noastre și care vor asigura playlist-ul muzical. Echipa The Londoner va fi prezentă pentru a asigura barul. Băuturile vor putea fi cumpărate doar prin token-uri, pe care participanții le pot achiziționa la intrare. Persoanele sub vârsta de 18 ani nu vor avea acces la această petrecere, fiind un eveniment la care se comercializează alcool. De asemenea este foarte important de reținut că petrecerea începe la ora 16:00 și se încheie la ora 22:00”, transmit organizatorii evenimentului.

Urbannect va transforma spațiul acoperișului într-un living urban cu mobilier din lemn.

Proiectul Day 15 este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România (www.eeagrants.org,  www.fondong.fdsc.ro) și este co-finanțat și susținut de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca.

Day 15 este unul dintre proiectele strategice din cadrul programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu