Daniel Don Quijote

Şeful AJOFM Cluj, Daniel Don

AJOFM Cluj face demersuri pentru găsirea unui loc de muncă pentru bărbatul din Câmpia Turzii care a cerut să fie ajutat să moară.

Şeful AJOFM Cluj, Daniel Don, spune că a luat legătura cu mai multe firme şi că Mircea Florea este programat astăzi la un interviu de angajare la o firmă care face pâine congelată în parcul industrial REIF din Câmpia Turzii, iar ulterior, dacă nu va fi angajat în altă parte între timp, va avea o discuţie şi cu cei de la Henko.

Mircea Florea, un fost angajat al Combinatului Mechel din Câmpia Turzii, disponibilizat anul trecut alături de alţi 1.000 de salariaţi, a cerut să fie euthanasiat: ”Subsemnatul Florea Mircea, domiciliat în Turda, strada Rapsodiei nr. 2/ap. 11, judeţul Cluj, născut la data de 31 iulie 1955, implor organele mai sus menţionate ale Statului român să-mi ofere, cu ocazia zilei de naştere, un cadou pe care-l doresc cu ardoare, şi anume euthanasierea. Această scrisoare deschisă este un ultim ţipăt de disperare. La 12 iunie 2012 mi-am pierdut locul de muncă de la Mechel Service Câmpia Turzii şi până în acest moment, după perioada de şomaj, nu am reuşit să-mi găsesc un alt loc de muncă. Părăsit de familie (pentru acest motiv) şi fără nici un venit, nu văd nici o alternativă de supravieţuire”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu