Crin Antonescu huiduit de clujeni încă de la aterizarea pe noua pistă a aeroportului

Crin Antonescu a avut parte de o primire ostilă la Cluj, fiind huiduit de cei prezenți la mitingul aerian (FOTO: Radu Hângănuț)

Crin Antonescu, primul pasager care a pășit pe noua pistă a Aeroportului Internațional Cluj a fost huiduit în cor de mulțimea de oameni care au venit astăzi la Mitingul Aviatic organizat cu ocazia inaugurării noii facilități. Chiar dacă pe o rețea de socializare se formase un grup care anunța că premierul Victor Ponta și Crin Antonescu vor fi primiți cu roșii la Cluj, mulțimea s-a limitat doar la a ridica legumele, fără să le arunce înspre Antonescu.

În absența colegului său de alinață, Crin Antonescu a venit la inaugurarea noii piste de decolare aterizare însoțit doar ministra transporturilor, Ramona Mănescu, la coborâre fiind așteptat de președinții filialelor regionale ale PNL,  de ministra pentru Dialog Social, Doina Pană și de președintele Consiliului Județean Cluj, Horia Uioreanu, alături de care Antonescu a oficiat salutul militar.

Imediat după aterizarea avionului lui Antonesc, la doi pași de clădirea aeroportuluim pe o clădire aflată în șantier a fost arborat un banner reprezentând sigla militanților împotriva proiectului Roșia Montană, pe care scria „Demisia”. Referitor la toate aceste reacții, președintele PNL a declarat „Nu am nicio problemă cu asta, este o țară liberă, este democrație”.

Foto: Radu Hângănuț

Foto: Radu Hângănuț

Distribuie:

Postaţi un comentariu