Crin Antonescu: „Aeroportul din Cluj este o prioritate pentru PNL”

Foto: Dan Bodea

Crin Antonescu, președintele Partidului Național Liberal, a declarat joi, că dezvoltarea Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca şi noua sa pistă, aflată în construcţie, reprezintă o prioritate pentru el și pentru PNL.

”Pentru noi, actuala majoritate parlamentară, pentru guvernul pe care îl susţinem există priorităţi şi dezvoltarea, extinderea noii piste a aeroportului clujean constituie o asemenea prioritate. Categoric vom susţine cu prilejul rectificării bugetului alocarea sumelor necesare pentru finalizarea sa. Este un lucru pe care mi-l asum din punct de vedere politic, având în vedere şi faptul că ministrul finanţelor este liberal, că ministrul apelor şi pădurilor este liberal, că preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, este liberal. Consider deci că este o obligaţie politică majoră pentru noi -de care ne vom achita- susţinerea şi finanţarea pentru finalizarea acestui obiectiv”, a subliniat Crin Antonescu, după ce a vizitat şantierul noii piste a aeroportului din Cluj-Napoca.

Antonescu a mai spus, că îşi asumă politic asigurarea fondurilor necesare aeroportului clujean.

Pe 8 septembrie 2011 s-a dat startul lucrărilor de execuţie a noii piste a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, lucrări care trebuiau încheiate în termen de şase luni. Costul total al pistei de 3.500 de metri ar urma să se ridice la 78 de milioane de euro.

Distribuie:

Postaţi un comentariu