Controale și patrulări ale poliției clujene în zonele cu risc

Poliția clujeană a efectuat o serie de acțiuni de patrulare și controale complexe, sâmbătă, 13 iulie, la care au fost mobilizate efective mărite de polițiști, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Cluj. Potrivit acestuia, au fost vizate locurile şi zonele de risc atât din zona urbană cât și din satele județului.

„Cu ocazia derulării acţiunilor au fost suplimentate efectivele de poliţişti din dispozitivul curent pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise în locuri publice, reducerea riscului rutier, depistarea persoanelor şi bunurilor urmărite în temeiul legii, precum şi pentru constarea în flagrant a unor fapte penale”, se precizează în comunicat.

Ca urmare a acestor acțiuni, poliţiştii  au aplicat 310 de snacțiuni contravenţionale, dintre care 237 privind circulaţia pe drumurile publice, 43 privind tulburarea ordinii şi liniştii publice, șase pentru comerț ilicit etc.
De asemenea poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

În cadrul acţiunilor poliţiştii au depistat 6 făptuitori, fiind constatate în flagrant 5 infracţiuni. Au fost constatate 3 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi 3 de natură judiciară. De asemenea au fost distribuite materiale de informare şi prevenire a furturilor din autoturisme şi a înşelăciunilor.

Acţiunile vor fi continuate și astăzi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu