Consiliul Județean Cluj a stabilit firmele care vor oferi cornul şi laptele pentru elevi

Consiliul Judeţean Cluj a desemnat, miercuri, firmele care vor furniza produsele lactate şi de panificaţie pentru elevii clujeni, în urma unei proceduri de negociere.

„În vederea participării la procedura care viza achiziţionarea de produse lactate au fost trimise invitaţii mai multor societăţi comerciale de profil, fiind depusă, însă, o singură ofertă din partea S.C. Dorna S.A.. Aceasta a oferit preţul de 0, 66 lei/zi /copil, fără TVA, în urma negocierii preţul fiind stabilit la 0, 65 lei/zi/copil, fără TVA. Totodată, în cazul produselor de panificaţie, în urma invitaţiilor transmise în vederea participării la negociere, au fost depuse trei oferte din partea S.C. Vel Pitar S.A., S.C. Coremi Inter şi S.C. Media Pop. Preţul de pornire a negocierii a fost de 0, 28 lei/zi/copil fără TVA. În urma negocierii, firma S.C. Coremi Inter a oferit preţul cel mai mic, respectiv 0, 21 lei/zi/copil”, se precizează într-un comunicat transmis, miercuri, de CJ Cluj.

Produsele lactate şi de panificaţie vor fi oferite pentru cei 57.440 elevi din clasele I-VIII (inclusiv clasa pregătitoare) şi preşcolari din grădiniţele cu program normal de 4 ore, din învăţământul de stat şi privat clujean.

Distribuie:

Postaţi un comentariu