Consiliu Județean a cumpărat 2 Dacia Duster pentru Ordine Publică

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) a fost dotată de Consiliul Județean Cluj cu două mașini Dacia Duster. ”Am finanțat pentru ATOP două mașini, care au fost necesare pentru creșterea mobilității patrulelor. Aceasta la solicitările cetățenilor. Suma este de  140.000 de lei, 70.000 per mașină cu TVA cu tot. Sper să colaborăm în continuare foarte bine. Avem în plan să cumpărăm în total 5, următoarele 3 pe bugetul pe 2014. Am pornit de la faptul că în prezent poliția este insuficient dotată cu asemenea mașini, e cam la 60% din necesar”, a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.

”Întotdeauna a existat o colaborare foarte bună între CJ, ATOP și Poliție. Cred că cele două mașini vor ajuta poliția să își desfășoare activitatea pe anumite domenii cu mai multă eficiență”, a spus șeful ATOP, Ioan Petran.

”Siguranța cetățeanului este un deziderat al nostru și am dorit ca prin acest gest tot ce înseamnă siguranța cetățeanului să fie sprijinită. Chiar dacă s-ar fi dorit să fie mai multe autoturisme, nu vom renunța să completăm pentru toate solicitările”, a comletat vicepreședintele CJ Cluj, Ioan Oleleu.

”Mulțumesc echipei de proiect care a făcut posibil acest lucru, să preluăm cheile acestor două autoturisme. Mașinile vor fi repartizate unor serivicii operative: Secția de Poliție Rurală Florești și Serviciul de Combatere a criminalității. Avem o datare nu așa cum ne-am dori, ne dorim să avem întotdeauna mai mult, așa încât rezultatele să răspundă solicitărilor comunității.

Prețul plătit este cel de piață plus o sumă suplimentară pentru anumite dotări, motorizare mai mare, 4×4 permanent, girofar, stație.

Distribuie:

Postaţi un comentariu