Consilierii USL: PDL şi primarul Boc pun pumnul în gura opoziţiei

Consilierii locali USL au reacţionat după scandalul din şedinţa de astăzi referitor la taxa specială de transport RATUC. Aceştia au votat împotriva taxei şi la atacurile venite din partea primarului Emil Boc au părăsit sala de şedinţe.

“Este important de știut cum a decurs ședința de consiliu local din data de 11 decembrie 2012 pentru a putea trage singura concluzie plauzibilă: în materie de bătaie de joc cu privire la așteptările clujenilor nu consilierii USL sunt cei care sunt în culpă, ci chiar primarul Emil Boc și mașina sa de vot PDL-UDMR.  În timpul ședinței, supărat pe faptul că nu i s-a votat proiectul cu privire la noua taxă RATUC, domnia sa a trecut la acuzații și invective asupra consilierilor locali ai USL. Apoi a închis pur și simplu microfonul și nu a lăsat opoziția USL să își exprime punctul de vedere nici cu privire la motivele pentru care nu aceasta nu a agreat proiectul, nici cu privire la acuzele inventate privind favorizarea unor firme de transport privat în detrimentul regiei locale. Acesta a fost motivul pentru care consilierii locali ai USL Cluj au ales să părăsească ședința – lipsa de dialog și tentativa de a impune cu forța un proiect neargumentat.

Care este graba primarului Emil Boc de a ajuns să refuze dialogul? Faptul că trebuie înnoită baza auto a RATUC? Dar inclusiv anul acesta autobaza RATUC a fost “înnoită” în special cu second-hand-uri. Dacă este cineva de acuzat că își bate joc de clujeni, sunt de acuzat cei care vor să știe unde sunt banii, sau cei care îi risipesc cu inconștiență?”

Distribuie:

Postaţi un comentariu