Concert Marius Mihalache Band și Irina Sârbu

Marius Mihalache Band și Irina Sârbu vor concerta la „Colours of Cluj” /Foto: Marius Mihalache Band

Concertele de pe scena din Piața Unirii aduc duminică, 4 august, în ultima zi a festivalului „Colours of Cluj”, artiști clujeni, sibieni și invitații speciali Marius Mihalache Band și Irina Sârbu.

De la ora 21.00, vor cânta mai întâi clujenii de la Natif, o trupă ce îmbină muzica și energia într-un melanj compus din elemente alternative și brit-folk. Le vor urma sibienii de la Domino, o trupă formată în decembrie anul trecut, când trei tineri au hotărât să cânte un rock mai puţin obişnuit, folosind doar tobe, bas şi ţambal.

Serile muzicale din Piața Unirii se încheie cu invitaţii speciali Marius Mihalache Band şi Irina Sârbu. Artiştii cântă împreună de şapte ani, iar improvizaţia de jazz valorifică din plin ritmurile şi liniile melodice ale folclorului românesc. Repertoriul diversificat alături melodii vechi, cunoscute şi apreciate şi piese în care vocea devine instrument şi dialooghează spectaculos cu ţambalul, cu o virtuozitate unică în peisajul vieţii muzicale româneşti. Cei şapte ani de colaborare au ca rezultate proiecte precum „World Symphony”, „De la folclor la jazz”, „Lounge Project” şi „Minor Swing”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu