Clujul, văzut altfel. Cum poți călători cu balonul deasupra orașului

Foto: retrip.jp

Asociația Kifor le oferă clujenilor posibilitatea de a avea o experiență inedită la „bordul” unui balon cu aer cald care îi va plimba deasupra orașului pe cei vor trece cu brio toate provocările venite din partea organizatorilor.

Concursuri cu premii 

„Dorim să promovăm participanţilor oraşul Cluj, valorile lui, dar şi Capitala Europeană a Tineretului 2015. Programul are caracter educativ interactiv. Cei interesaţi vor putea participa la diferite concursuri, vor fi mai multe sarcini de rezolvat, iar în urmă vor primi diferite premii.

Concursurile vor fi elaborate astfel încât participanţii să afle mai multe informaţii despre Cluj-Napoca, dar se vor și distra. Praticipanţii care îndeplinesc toate probele vor putea să urce cu balonul de aer cald din centrul oraşului şi vor face un tur deasupra Clujului. Fotografiile făcute din perspectivă panoramică a participanţilor vor fi publicate pe pagina de facebook al Capitalei Europene a Tineretului 2015”, transmit organizatorii.

Concursurile din cadrul proiectului „Orașul din vedere panoramică” se vor desfășura pe Bulevardul Eroilor (la Clopot) în intervalul 18:00 – 22:00.

Evenimentul se desfășoară sub umbrela Cluj Never Sleeps.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. ioana says:

    in ce zi?

Postaţi un comentariu