Clujenii invitați să iasă în stradă pentru a-i cere demisia lui Victor Ponta: „Ne plimbăm, povestim și susțiem DNA în demersul său”

Clujenii sunt invitați să iasă în stradă astăzi, 5 iunie 2015, de la ora 19:00, pentru a-i cere demisia premierului Victor Ponta. Manifestanții se vor întâlni în Piața Unirii, urmând să pornescă în marș în centrul orașului.

Citiți și:  Iohannis: Solicit demisia premierului. Reacţia lui Ponta: nu demisionez!

Conform comunicatului dat de către DNA în această dimineață, procurorii au dispus efectuarea urmăririi penale față de Ponta Victor-Viorel, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”, în prezent prim-ministru al României, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de: fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălarea banilor. Mai multe detalii aici.

„Motivul principal pentru care acesta trebuie să își dea demisia este faptul că nu prezintă suficiente garanții morale pentru a conduce România. Haideți să ne întâlnim cu prietenii la o înghetată, în Piața Unirii de la ora 19.00.  Ne plimbăm, povestim și susțiem DNA în demersul său”, se arată în descrierea evenimentului.

Evenimentul este creat pe Facebook de Andreea Rusu.

Un protest similar a fost anunțat în București, în fața Palatului Victoria de la ora 18:00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu