Cifră de afaceri cu 16% mai mare pentru Farmec Cluj-Napoca

Compania clujeană de cosmetice Farmec a anunţat o creştere a cifrei de afaceri de 105 de milioane lei după primele nouă luni ale anului 2013, ceea ce reprezintă o creştere de aproximativ 16% față de aceeași perioadă a anului trecut.

„Dacă la sfârșitul anului trecut am preconizat o creștere cu 10% pentru anul 2013, rezultatele obținute până acum ne motivează să fim optimiști și să ne creștem estimarea la 15%. Această creștere dovedește că investițiile făcute în cercetare și în modernizarea liniilor de producție au cu adevărat rezultate. Mai mult decât atât, datorăm acest lucru și consumatorilor noștri, care au încredere în produsele Farmec și ne păstrează în preferințele lor”, a afirmat Mircea Turdean, Director General al Farmec Cluj-Napoca. De altfel, conform studiului desfășurat de către compania de cercetare Unlock Market Research, şi în acest an, brandul Gerovital a fost numit lider în Topul produselor românești de îngrijire.

Compania Farmec a inaugurat în această lună şi cel mai nou magazin de brand al companiei, care face parte dintr-un proiect mai amplu şi anume Centrul de Frumusețe Farmec. Noul magazin a însemnat o investiție de peste 360.000 euro și cuprinde atât o zonă comercială, cât și un spațiu dedicat întâlnirilor consumatoarelor cu specialiștii Farmec.

Tot în această toamnă Farmec, împreună cu partenerii săi din Ungaria, a deschis un nou magazin de prezentare în Budapesta, în cadrul căruia va funcţiona şi un salon de înfrumuseţare care va folosi exclusiv produse cosmetice profesionale ale companiei clujene.

Distribuie:

Postaţi un comentariu