Chiulitul de la ore, la modă între elevii clujeni

La numai o lună de la începerea anului şcolar, elevii clujeni şi-au reluat “bunele” obiceiuri  şi au început să chiulească de la ore. Destinaţia favorită a rămas mall-ul.

Poliţiştii clujeni alături de inspectori şcolari au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a absenteismului în mediul şcolar, activitate realizată în incinta centrului comercial din cartierul Gheorgheni. În mai puţin de o oră au fost găsiţi 21 elevi care îşi petreceau timpul în afara unităţii de învăţământ, deşi ar fi trebuit să participe la orele de curs.

Situaţia nominală a elevilor găsiţi de poliţişti în timpul acestei acţiuni va fi comunicată Inspectoratului Şcolar Cluj, care o va transmite unităţilor de învăţământ vizate, spre informarea părinţilor şi a cadrelor didactice.

Totodată, în timpul acţiunii au fost controlate 7 unităţi comerciale în ceea ce priveşte respectarea prevederilor legale pentru asigurarea pazei, activitatea realizată de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca şi personalul de pază al centrului comercial.

Distribuie:

Postaţi un comentariu