Campania TSD Medical a ajuns la Gherla

Campania Tineretul Social Democrat Medical a ajuns sâmbătă, 14 septembrie, în municipiul Gherla, acolo unde şapte medici rezidenţi au oferit cetăţenilor, gratuit, un consult clinic general.

Conform unui comunicat de presă, peste 180 de persoane au beneficiat de acţiunea desfăşurată în Municipiul Gherla, aceștia declarându-se încântați de această ocazie.

„Cetăţenii Municipiului Gherla au beneficiat astăzi de un consult clinic general, cardiologic, de o monitorizare a tensiunii cât şi a glicemiei. Acţiunea are un rol de screaning a populaţiei pentru a preveni diverse afecţiuni şi pentru a-i îndruma pe pacienţi spre clinicile de specialitate”, a declarat Rareş Trisca, coordonator medical

La rândul său, președintele PSD Gherla, Ioan Neselean a declarat că acțiunea a fost creată pentru locuitorii municipiului Gherla şi s-a bucurat de un real succes în rândul cetăţenilor.

„Acţiunea noastră a trecut deja prin şase locaţii printre care şi comuna Floreşti, Huedin, Turda, dar va continua în tot judeţul Cluj, următoarea locaţie va fi Dej”, a declarat Dan Morar, preşedintele TSD Cluj.

TSD Medical a debutat în luna iulie şi îşi propune să ajungă în cât mai multe locaţii din judeţ. Tinerii social-democrați  îşi vor continua traseul în municipiile Dej, Câmpia Turzii și comunele Mihai Viteazul, Baciu şi Apahida.

Distribuie:

Postaţi un comentariu