BT, lider pe piața sectorului medical privat, cu peste 35.000 de clienți (P)

Banca Transilvania/ Foto: Dan Bodea

Divizia pentru Medici(DPM) a Băncii Transilvania, singura divizie bancară destinată exclusiv medicilor din România, a depășit pragul de 35.000  de clienți. Prin intermediul acesteia, în cei 8 ani de activitate a DPM, banca a acordat sectorului medicat privat credite de peste 350 milioane euro, gestionează depozite în valoare de peste 160 milioane euro şi a emis peste 5.700 carduri.

„Ne bucură încrederea pe care cei peste 35.000 de medici și reprezentanți ai companiilor medicale o au în Banca Transilvania și în Divizia pentru Medici. Pe lângă produsele dedicate sectorului medical, un argument în plus pentru care specialiștii din domeniul medical aleg serviciile noastre este consultanța financiară dedicată, din partea echipei formate inclusiv din medici. La DPM soluţiile sunt simple, business-urile medicale sunt pe deplin înţelese, iar medicii beneficiază inclusiv de servicii         non-bancare, specifice activităţii lor”, declară Andrei Baican, Director, Divizia pentru Medici, Banca Transilvania.

Divizia pentru Medici a fost lansată de Banca Transilvania în anul 2007. Prin intermediul acesteia, BT sprijină iniţiativele private din domeniul medical, precum şi proiecte de amploare din sistemul public de sănătate.

Distribuie:

1 Comentariu

  1. Corina says:

    Foarte bun articol, multumesc pentru informatie.

Postaţi un comentariu