Fostul director al Clujana a fost găsit mort în mașina sa

Radu Țărmure (40 de ani), fost director al fabricii de încălțăminte Clujana,  a fost găsit mort, joi după-amiază, în interiorul unei mașini, parcată de câteva ore pe strada Alverna din cartierul Gheorgheni. A fost nevoie de intervenția unui echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care a spart un geam al mașinii pentru a scoate cadavrul. Țărmure urma să îi facă o vizită mamei sale, iar cauza decesului se pare că a fost un stop cardiac. „S-a deplasat echipajul de descarcerare și a fost scos din mașină cadavrul unui bărbat de 40 de ani. Nu s-a folosit forța, a trebuit doar spart geamul mașinii, care staționa oprită de câteva ore”, a declarat pentru transilvaniareporter.ro un reprezentant al ISU Cluj. Cauzele decesului vor fi stabilite de Institutul de Medicină Legală. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, victima este Radu Țărmure, fostul director al fabricii Clujana. „Secția 3 de poliție a fost sesizată de către vecini la ora 17.20. La cercetările efectuate la fața locului nu s-au găsit urme de tamponare sau de forțare a autoturismului, acesta fiind găsit staționat, pe strada Alverna din cartierul Gheorgheni. Bărbatul era decedat de câteva ore”, a declarat, pentru transilvaniareporter.ro, purtătorul de cuvânt al IJP Cluj, Adriana Vornicu.

Radu Țărmure (40 de ani), fost director al fabricii de încălțăminte Clujana,  a fost găsit mort, joi după-amiază, în interiorul unei mașini, parcată de câteva ore pe strada Alverna din cartierul Gheorgheni. A fost nevoie de intervenția unui echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care a spart un geam al mașinii pentru a scoate cadavrul.

Țărmure urma să îi facă o vizită mamei sale, iar cauza decesului se pare că a fost un stop cardiac.

„S-a deplasat echipajul de descarcerare și a fost scos din mașină cadavrul unui bărbat de 40 de ani. Nu s-a folosit forța, a trebuit doar spart geamul mașinii, care staționa oprită de câteva ore”, a declarat pentru transilvaniareporter.ro un reprezentant al ISU Cluj.

Cauzele decesului vor fi stabilite de Institutul de Medicină Legală.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, victima este Radu Țărmure, fostul director al fabricii Clujana. „Secția 3 de poliție a fost sesizată de către vecini la ora 17.20. La cercetările efectuate la fața locului nu s-au găsit urme de tamponare sau de forțare a autoturismului, acesta fiind găsit staționat, pe strada Alverna din cartierul Gheorgheni. Bărbatul era decedat de câteva ore”, a declarat, pentru transilvaniareporter.ro, purtătorul de cuvânt al IJP Cluj, Adriana Vornicu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu