Banca Transilvania Italia lansează primul credit imobiliar destinat persoanelor din Italia care doresc să achiziţioneze imobile în România (P)

Cetăţenii români sau italieni care locuiesc în Italia şi obţin venituri în ţara respectivă sau în România pot achiziţiona de acum înainte, cu împrumut de la Sucursala BT Italia, imobile în România. Banca Transilvania, prin Sucursala BT Italia, lansează primul credit imobiliar dedicat persoanelor cu rezidenţă în Italia şi care doresc să cumpere imobile în România.

Pe siteul BT Italia, în secţiunea Simulator credite, cei interesaţi pot afla online valoarea orientativă a ratei împrumutului, pe baza valorii creditului şi a termenului de rambursare indicat. De asemenea, aceştia pot aplica online pentru un astfel de credit.

Detalii despre împrumutul imobiliar de la BT:

  •   Este destinat cumpărării, în România, a unei locuinţe, a unei case de vacanţă sau a unor terenuri pentru construcţie;
  •   Suma acordată: între 5.500 euro şi 250.000 euro;
  •   Perioada maximă de acordare: 30 de ani;
  •   Garanţii: spaţii locative şi/sau terenuri intravilane, achiziţionate din credit şi/sau deţinute de persoana care solicită împrumutul sau de o terţă persoană;
  •   Dobânda este variabilă în funcţie de EURIBOR 6M: EURIBOR 6M + 5, 25 pp = 5, 337%/an şi de dobânda de politică monetară a BCE: BCE + 6, 8 pp = 6, 85%/an;
  •   Alte costuri: comision de analiză a dosarului: 1, 5% din valoarea creditului acordat, reţinut la acordare; comision de administrare a creditului: 50 euro/an; costuri de evaluare a imobilului; asigurarea imobilului, respectiv asigurare de viaţă – aceasta din urmă pentru creditele de peste 25.000 euro;
  •   Condiţii de acordare: venituri permanente pe teritoriul Italiei şi/sau României; fără restanţe la alte împrumuturi; vârsta de maxim 70 de ani la sfârşitul perioadei de creditare, respectiv cetăţeni română sau italiană.

BT Italia, aproape 2.000 de clienţi

Sucursala BT Italia se adresează atât persoanelor fizice, cât şi companiilor, iar oferta cuprinde depozite, credite, BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, carduri, servicii de transfer de bani între BT Italia şi BT România, posibilitatea de a plăti facturile pentru furnizorii din România, încasări de cecuri, plăţi şi încasări SEPA etc.

Clienţii beneficiază de consultanţă în limba română şi italiană, de acces liber la Internet în cadrul sediului băncii, precum şi de iniţiere în folosirea serviciului BT24 Internet Banking.

BT Italia se află în Roma, pe Via Baldo degli Ubaldi nr.184 B, iar programul este astfel: luni, marţi, miercui şi vineri, între orele 8 şi 16.30; joia este program prelungit, între orele 8 şi 18,  iar sâmbăta, între 8.30 şi 11.30.

Sucursala BT Italia a fost deschisă în ianuarie 2014 şi în prezent are aproape 2.000 de clienţi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu