Au început Zilele Clujului. Studenții au colorat centrul orașului

Foto: Dan Bodea

Zilele Clujului au început în forță. Studenții celor șase universități clujene Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică, Universitatea de Medicină și Farmacie, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Universitatea de Arte și Design și Academia de Muzică Gheroghe Dima au sărbătorit astăzi, 22 mai, încheierea anului universitar printr-un eveniment plin de muzică și culoare.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Deși mai au puțin până la sesiune, studenții s-au trezit devreme pentru a lua parte începând cu ora 9:00, la festivitatea de încheiere a anului universitar care a avut loc la Sala Polivalentă. În jurul orei 11:00 a început Parada Universităților Clujene care a urmat următorul traseu: Sala Polivalentă – Parcul Central – str. Emil Isac – str. Daicoviciu – Piața Muzeului – Piața Unirii.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Punctul culminant al evenimentului s-a desfășurat în Piața Unirii, unde tinerii, au colorat, la propriu centrul orașului cu pudră multicoloră. Astfel, în timpul concertului celor de la Big Dima Band, volunatrii de la Zilele Clujului au împărțit plicuri cu pudră colorată studenților, care nu au ezitat să le folosească din plin.

Big Dima Band/ Foto: Dan Bodea

Big Dima Band/ Foto: Dan Bodea

La finalul evenimentului, Piața Unirii a fost curățată, aici urmând să aibă loc în această seară două concerte importante, susținute de Iris și Vunk.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Programul complet al Zilelor Clujului poate fi vizionat aici. 

Distribuie:

Postaţi un comentariu