Asocierea CON-A cu Nisal şi InterSport va face Sala Polivalentă

Primăria Cluj-Napoca a desemnat câştigătorul licitaţiei pentru execuţia proiectului ”Sala multifuncţională de sport”. Contractul se referă la continuarea lucrărilor necesare finalizării acestui proiect care a fost demarat în anul 2010 însă a fost stopat în faza de execuţie a circa 65% din lucrări, printr-o sentinţă judecătorească.

La procedura licitaţiei deschisă prin mijloace electronice s-au înscris două firme, iar ofertele s-au depus în SEAP. Este vorba despre asocierea Strabag SRL cu Strabag AG – cu o valoare de 43.224.020 lei fără TVA inclusiv cheltuieli ”diverse şi neprevăzute”, respectiv asocierea CON-A cu Nisal şi InterSport – cu oferta de 34.914.326, 57 lei fără TVA, la care se adaugă cheltuieli ”diverse şi neprevăzute ”în suma de 1.640.973, 34 lei fără TVA, rezultând valoarea totală de 36.555.299, 91 lei fără TVA.

Valoarea estimată în caietul de sarcini a procedurii a fost: 35.138.188, 45 lei fără TVA. Asocierea Strabag SRL cu Strabag AG a fost declarată inacceptabilă, fiind mai mare cu peste 23% decât valoarea estimată a procedurii. Termenul de realizare al proiectului este de 8 luni. Conform criteriului de atribuire ”preţul cel mai scăzut”, ofertantul desemnat câştigător a fost asocierea CON-A cu Nisal şi InterSport.

Finanţarea investiţiei se realizează integral cu fonduri publice locale, o parte fiind asigurată din creditul de investiţii contractat de instituţie de la CEC Bank.

Regimul de înălţime al sălii va fi de 1S+P+3E. Sala va avea peste 7000 de locuri cu anexele sportive si tehnice aferente, cu dotări complementare de alimentaţie publică, spaţii comerciale închiriabile, un parking pentru minimum 446 de maşini. Sala va fi construită la standarde internaţionale, cu respectarea normelor în domeniu care să permită omologarea sălii la standarde naţionale şi internaţionale şi care să asigure organizarea unei mari varietăţi de competiţii sportive şi activităţi.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu