Amenzi în valoare de 84.000 de lei pentru E.ON Gaz

17 amenzi pentru compania E.ON Gaz/ Foto: Dan Bodea

Primăria municipiului Cluj-Napoca a efectuat luni un control al tuturor lucrărilor pe care E.ON Gaz le efectuează în oraș pentru a verifica stadiul de refacere și a calității lucrărilor.

În urma acestui control, reprezentanții primăriiei au aplicat în total 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 84.000 de lei. E.ON Gaz a fost sancționată din cauza nerefacerii la termen a lucrărilor sau refacerea necorenspunzătoare a acestora.

S-au aplicat 11 contravenții în valoare de 6.000 de lei, aceasta fiind amenda maximă care se poate aplica, pentru întârzierea lucrărilor cu mai mult de zece zile, conform spuselor lui Emil Boc, primarul Clujului. Celelalte șase amenzi au fost de 3.000 de lei, pentru întârzierile care nu au depășit zece zile. „Cel mai bun caz este situația de pe strada Câmpului, acolo unde lucrările trebuiau să fie finalizate încă de la 1 august”, a adăugat Boc.

Totodată, primaul Emil Boc, a ținut să precizeze că E.ON nu va mai primi autorizații pentru efectuarea unor lucrări decât după finalizarea celor existente în prezent. „Situația se datorează faptului că nu lucrează profesionist, nu se încadrează în termene și nu își respectă angajamentele pe care le au cu Primăria”, a încheiat Boc.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu