Alte patru străzi din oraş intră în reparaţii. Lucrările costă peste 3, 5 milioane de lei

Consilierii locali au aprobat proiectele de hotărâre privind modernizarea a patru străzi din municipiu. Trei străzi sunt situate în centrul orașului în apropiere de Parcul Central și una în cartierul Iris.

Este vorba despre strada Arany Janos, Cişmigiu şi Nugerilor. La strada Arany Janos lucrările de modernizare cuprind partea carosabilă, trotuarele și scurgerea apelor, iar valoarea totală a investiției este de peste 1 milion lei. O altă stradă care va intra în reparații este Cișmigiu iar lucrările costă peste 283.000 lei. Strada Nuferilor, situată tot în vecinătatea Parcului Central va fi modernizată cu peste 474.000 lei. la toate aceste străzi durate de execuţie este de patru luni.

Pe lângă cele trei străzi din centrul orașului, va intra în reparații și strada George Stephenson și aleea adiacentă străzii Oașului. “Îmbrăcămintea pe carosabil și pe trotuare lipsește în mare parte, existând doar pământ, iar în zonele în care există îmbrăcăminte, aceasta este foarte degradată, circulația fiind astfel îngreunată”, se arată în proiectul de hotărâre. Valoarea totală a investiției este de aproximativ 1, 7 milioane lei. Lucrările vor dura șase luni.

 

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. radu says:

    normal, ca doar prin iris circula o gramada de lume, nu ca pe fabricii de zahar unde practic nu mai exista trotuar si carosabilul e praf…

Postaţi un comentariu