Ai o idee de business sau cauți un partener de afaceri? Seed For Tech, un nou program de investiții în startupuri îți vine în ajutor

Antreprenori sau experți din diverse domenii, care au o idee de produs software și caută un partener pentru implementarea produsului și dezvoltarea afacerii, au posibilitatea de a se înscrie în programul Seed For Tech. Programul se desfășoară în Cluj-Napoca, începând cu luna aprilie 2015 și este realizat în parteneriat cu Fortech, companie de servicii software cu peste 10 ani de experiență pe piață.

Seed For Tech se constituie sub forma unui program de investiții pentru dezvoltarea de produse software, care însoțește fondatorul în fiecare stadiu de viață al produsului, de la idee la implementare și comercializare. Fondatorii care intră în program vor beneficia de sprijinul unei echipe în dezvoltarea produsului software precum și de sprijin financiar, suport în cercetarea pieței și validarea ideii, consultanță în elaborarea strategiei de marketing, suport logistic și ulterior conexiune cu o rețea de posibili investitori, clienți și mentori. Modelul este structurat în trei faze, fiecare fază adresând un set de aspecte specifice unei etape din dezvoltarea startupului.

Programul se adresează antreprenorilor sau fondatorilor care au expertiză într-un domeniu de activitate, au o idee de business și se află în căutarea unui partener împreună cu care să dezvolte produsul și afacerea. Se pot înscrie în program atât antreprenori cu proiecte aflate în stadiul de idee, cât si cei care au format deja o echipă.

„Ideea programului a prins contur în urma unor interacțiuni cu diverși potențiali antreprenori. Prea multe idei rămân blocate întru-un stadiu inițial de dezvoltare din cauza unui cumul de probleme. Aceste probleme variază de la lipsa capitalului inițial, a unui partener tehnic, expertiză în zona de marketing sau de business și altele. Împreună cu Fortech, în calitate de investitor și partener de dezvoltare, am reușit să propunem o formulă care să soluționeze aceste provocări. Valoarea adăugată a programului derivă atât din aportul de resurse și expertiză, precum și din orientarea acestuia pe termen lung.” – menționează Mircea Vădan, Investment Manager Seed For Tech.

Detalii suplimentare privind Seed For Tech sunt disponibile aici.

Distribuie:

Postaţi un comentariu