Accident grav pe drumul european E 81. Trei tineri şi un copil au ajuns la spital

Accidentul a avut loc înainte de intrarea în localitatea Bobota (foto Olimpia Man)

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această dimineaţă pe drumul european E81. În accident au fost implicate două autoturisme marca Opel, unul înmatriculat în Satu Mare, altul în Cluj. Patru victime – trei tineri cu vârste cuprinse între 24 şi 27 de ani şi un copil de 12 ani – au fost transportate la spitalul din Zalău, aflându-se în acest moment în investigaţii.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5.00, în această dimineaţă, cu aproximativ un kilometru înainte de intrarea dinspre Zalău în localitatea sălăjeană Bobota. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Lucian Jacodi,   la faţa locului a intervenit Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj,   fost solicitată să intervină cu un echipaj pentru descarcerare. Pompierii ajunşi la faţa locului au intervenit pentru a scoate din autoturismul răsturnat pe marginea drumului, pe un tânăr de 26 de ani care a fost predat serviciului de ambulanţă.

Accidentul s-a produs între două autoturisme (Opel) cu numere de înmatriculare de CJ şi SM.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme au rezultat patru răniţi, trei tineri de 27, 26 respectiv 24 de ani şi un copil de 12 ani. Toţi patru au fost  preluaţi de echipajele de ambulanţă şi transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Potrivit reprezentanţilor spitalului, cei patru se află încă în investigaţii, date despre starea lor urmând să fie disponibile abia după ce medicii vor stabili, cu exactitate, un diagnostic.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu