75.000 de lei pentru artificii

Primăria clujeană vrea să cumpere artificii de 75.000 de lei pentru spectacolele de la acest sfârşit de an. Procedura a fost lansată pe site-ul primăriei la secţiunea de achiziţii directe şi vizează achiziţionarea serviciilor de pirotehnie pentru perioada 1 decembrie 2013-24 ianuarie 2014.

Practic din aceşti bani municipalitatea clujeană va asigura focurile de artificii tradiţionale de Ziua Naţională dar şi de Revelion, precum şi cele din 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatele Române. Firmele care doresc să participe la procedura de selecţie trebuie să mai fi avut un contract similar în ultimii 3 ani, iar ofertele se pot depune până miercuri. Ofertele trebuie să se refere la un foc de artificii cu o durată de 15 minute, având următoarele caracteristici: minim 250 efecte de calibrul 100 mm, minim 320 efecte de calibrul 75 mm, minim 250 efecte de calibrul 40 mm şi minim 3100 efecte de calibrul 30 mm. De asemenea, oferta financiară se va prezenta pentru 3 focuri.

Distribuie:

Nu există Comentarii

 1. Companie specializata in efecte pirotehnice says:

  Stimate Domnule Primar Emil Boc ,

  Va scriu aceste randuri cu regret deoarece ati distrus orice urma de transparenta; declaratile pe care le-ati facut catre presa cu privire transparenta achizitiilor se devedesc a fi adevarate inselatorii pe fata; Publicati un anunt de licitatie cu valabilitate de o zi dar nu stie nimeni de el; credeti ca o companie verifica zilnic site-ul primariei sa vada daca a aparut vre-o licitatie ? cred ca in oprinia dvs ar trebuii ca o persoana sa stea zilnic din ianuarie pana in august ( 176 zile) sa urmareasca site-ul primariei …..!
  In experienta avuta pana acum pot sa va garantez ca oferta pentru un foc de artificii nu se face de pe o zi pe alta !

  Cateva intrebari:
  Cum s-a ajuns la acele materiale?
  Cine a facut caietul de sarcini?
  Cum o sa fie spectacolul ?
  Ce materiale se vor folosi ?
  De ce contract similar in ultimi 3 ani ( va asigur ca multi specialisti nu au avut nici macar ocazia sa faca spectacole pentru primarii deoarece acestea sunt cu dedicatie de cativa zeci de azi; din pacate si acesta din urma e la fel)?
  Cum va explicati ca din multitudinea de firme de pirotehnie doar 2 sau 3 fac afaceri cu statul?
  Oare celelente nu vor ? nu pot ? nu au cunostinte ?

  VA INSELATI si NE INSELATI !!!!!!

  Cu gust amar,
  Ing. Dpl Pirotehnician ( care nu a prins niciodata contracte de activitati pirotehnice cu statul )

  PS: astept sugestii pentru a intra in relatii cu statul !!!

 2. Companie specializata in efecte pirotehnice says:

  Oare artificiile cu ocazia ,, Zilele Maghiare Cluj,, cand s-au licitat ?

  Cu gust amar,
  Ing. Dpl Pirotehnician ( care nu a prins niciodata contracte de activitati pirotehnice cu statul )

  PS: astept sugestii pentru a intra in relatii cu statul !!!

Postaţi un comentariu