315 șoferi de autocare amendați de Poliția Rutieră Cluj

Șase infracțiuni au fost descoperite de agenții de la Rutieră în timpul filtrelor organizate în perioada 18-20 octombrie.

Agenții serviciului rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Cluj au luat la puricat transportatorii de persoane, împărțind sute de amenzi celor care nu au respectat legislația rutieră în vigoare.

Controlul s-a desfășurat în perioada 18-20 octombrie 2013 și a vizat legalitatea transportului public de persoane. Prin filtrele agenților de la Poliția Rutieră au trecut 968 de autovehicule, fiind constatate 6 infracțiuni. 307 din totalul de 315 al sancțiunilor contravenționale aplicate de polițiști au vizat încălcări ale prevederilor legale în domeniul ciruclației rutiere.

Cinci transportatori au fost amendați pentru nerespectarea timpilor de conducere și odihnă în timp ce două sancțiuni au fost date pentru încălcări ale normelor privitoare la licenţa operatorilor de transport persoane. De asemenea, în urma controalelor, 11 șoferi s-au ales cu permisul de conducere suspendat iar patru au rămas fără certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu