237 de sancţiuni contravenţionale aplicate de polițiștii clujeni șoferilor

Poliţiştii de la rutieră, împreună cu cei de ordine publică, au acţionat în zilele de 29 și 30 septembrie, pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.

Poliţiştii rutieri au constatat astfel,  3 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi au aplicat 237 sancţiuni contravenţionale. Au aplicate 117 sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea limitei legale de viteză, 6 pentru depăşire neregulamentară şi  114 pentru alte abateri la regimul rutier. Polițiștii au reţinut 28 permise de conducere, iar 17 dintre acestea pentru depăşirea limitei legale de viteză. De asemenea au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Pentru depistarea în trafic a șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză şi sancţionarea promptă a acestora, au fost folosite toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Conform unui comunicat de presă emis de IPJ ClujAcţiunea va fi continuată sâmbătă, 31 august, pentru impunerea respectării legislaţiei şi diminuarea riscului rutier.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu