2000 de participanți se întrec la Zilele Studenților Maghiari din Cluj

Uniunea Studențească Maghiară din Cluj organizează a 22-a ediție a  din Cluj în perioada 6 – 10. mai. La eveniment și-au anunțat prezența 54 de echipe, ceea ce înseamnă că, împreună cu voluntarii care vor ajuta la desfășurarea evenimentului, mai mult de 2000 de persoane vor participa la cel mai mare eveniment organizat de studenții maghiari în anul 2015.

Ca și în cazul anilor trecuți, evenimentul va începe în Piața Unirii, unde va avea loc un flashmob organizat împreună cu Radio Paprika, iar mai apoi, studenții vor pleca pe jos spre Tăietura Turcului pentru prezentarea echipelor. În total, adunarea din centru și marșul studenților nu va dura mai mult de două ore și jumătate.

De-a lungul celor cinci zile, studenții se vor duela în diferite sporturi, jocuri de creativitate, maraton de cultură etc. În fiecare seară vor avea loc petreceri în mai multe cluburi din oraș, iar în ultima zi va concerta formația maghiară Irie Maffia.

Studenții vor participa în fiecare zi la un City Tour, ceea ce înseamnă că vor trebui să îndeplinească diferite sarcini în centrul orașului, în pub-uri sau în locuri publice.

Anul acesta, pe lângă Zilele Studenților Maghiari va avea loc și Olimpiada Studenților Maghiari de Pretutindeni, unde participă studenți din toate colțurile Bazinului Carpatic.

Mai multe detalii aici. 

Distribuie:

Postaţi un comentariu