100.000 de persoane vor năvăli în Bonţida, la Electric Castle

Foto: Dan Bodea

De la mai puţin de 5.000 de locuitori, cât are toată comuna, Bonţida îşi va mări de peste 20 de ori populaţia în următoarele 4 zile. Circa 100.000 de persoane sunt aşteptate, de joi până duminică, la festivalul Electric Castle, care se defăşoară la Castelul Banffy din localitatea clujeană Bonţida.

Organizatorul festivalului, Andi Vanca, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în acest an manifestarea se desfăşoară pe 10 hectare şi că au confirmat prezenţa peste 220 de trupe şi artişti.

„Anul acesta ne-am străduit să organizăm cât mai multe activităţi în timpul zilei, pentru ca oamenii să poată sta şi în timpul zilei la festival, nu numai seara la concert. (…) Aşteptăm să atingem 100.000 de oameni, dacă nu ne dă ploaia peste cap toate planurile, s-au vândut 20.000 de abonamente”, a menţionat Andi Vanca.

Printre alţii, vor concerta trupele The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental, The Parov Stelar Band, The Cat Empire, NouvelleVague.

În aceeaşi conferinţă de presă, Marcus Fureder, de la Parvo Stelar, a spus că România a fost una dintre primele ţări unde, în urmă cu 10 ani, a cântat live şi că abia aşteaptă să cânte pentru prima oară la Electric Castle.

Pe perioada fiecărei zile, organizatorii au pregătit evenimente speciale, de la proiecții de film la zone speciale de relaxare unde vor fi puse la dispoziție inclusiv cărți. De asemenea, vor fi petreceri tematice, un fashion corner, o zonă pentru concursuri de biciclete.

Postaţi un comentariu