DJ 17 D: Două victime decedate și o alta în stare gravă după ce mașina lor a izbit un gard de beton

Mașina izbită de gradul de beton a fost avariată în proporție de 80% / Sursa foto: mesagerul.ro

Liniștea localnicilor din Feldru a fost zdruncinată după ce în această dimineață, în jurul orei 5, conducătorul unui autovehicul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a izbit un gard de beton. Pentru două din cele șase victime ale accidentului, echipele de salvare nu au mai putut face nimic, fiind declarate decedate ca urmare a multiplelor traumatisme suferite în urma impactului.

Accidentul s-a produs în această dimineață pe raza localității Feldru, la fața locului deplasându-se trei ambulanțe, echipaje de descarcerare și echipaje de terapie intensivă mobilă pentru a acorda îngrijiri medicale celor 6 victime, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, implicate în accident.

Apelul la 112 a fost făcut chiar de câtre unul dintre pasageri, acesta reușind să iasă singur din mașină avariată în proporție de 80 %,  cu doar câteva zgârieturi.

Pentru adolescenta în vârstă de 17 ani și unul dintre bărbații din mașină, în vârstă de 25 de ani, în ciuda numeroaselor manevre de resuscitare, echipele de salvare nu au mai putut face nimic, rănile cauzate de impact cauzându-le moartea.

Conducătorul autovehicului, un bărbat în vârstă de 25 de ani, a fost imediat preluat de un echipaj de terapie intensivă mobilă al SMURD și transportat în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Bistrița-Năsăud. În urma impactului cu gardul de beton, șoferul a suferit politraumatisme severe, starea lui fiind în continuare deosebit de gravă.

O a treia victimă, un bărbat în vârstă de 21 de ani, a fost scos din mașină de echipele de descarcerare și transportat la UPU. În urma accidentului, acesta s-a ales cu mai multe răni la nivelul capului și o contuzie la nivelul coloanei vertebrale.

Alte două victime, o adolescentă în vârstă de 16 ani și un bărbat în vârstă de 25 de ani, au fost transportate la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud în stare stabilă, cu multiple traumatisme, respectiv leziuni ușoare. Ambii sunt stabili și înafara oricărui pericol.

Din primele cercetări ale polițiștilor care anchetează cazul, accidentul s-a produs ca urmare a vitezei excesive și a consumului de alcool, fapt ce va putea fi declarat cu exactitate după analiza probelor de sânge luate de la șofer.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu