BISTRIȚA: Doi copii au ars de vii în casa familiei lor

Tragedie de proporții pentru o familie din Ilva Mare care în această seară și-a pierdut cei doi copii după ce un incendiu le-a cuprins casa distrugând-o aproape în totalitate.

Alarma a fost dată de un vecin în jurul orei 22, luni 21 octombrie. La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje ale pompierilor militari, care au fost ajutați de pompierii voluntari din localitate, ajunși primii la fața locului.

Cei doi minori, o fetiță în vârstă de 4 ani și un băiețel de de 2 ani au rămas blocați în casa din lemn care a luat foc din cauze încă necunoscute și au murit carbonizați. Din spusele martorilor, copiii erau singuri în casa construită din lemn al cărei acoperiș s-a prăbușit peste cele două victime după ce au ars în totalitate mai bine de jumătate de oră.

Celelalte două încăperi ale locuinței de 50 de metri pătrați au fost și ele puternic afectate de incendiu urmând ca în continuare să se deruleze la fața locului cercetări pentru aflarea cauzelor și circumstanțelor în care tragedia a avut loc.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu