Topul veniturilor din activități independente. Un bihorean a câștigat 7 milioane de lei la bursă

Profesiile liberale au adus venituri fabuloase în Bihor / Sursa foto: cugetliber.ro

Un rentier, un jucător la bursă, un executor judecătoresc, un expert în insolvenţă şi un notar sunt pe locurile fruntaşe într-un top al veniturilor din activităţi independente şi cedarea de bunuri realizat în judeţele Transilvaniei de Nord. Profesiile liberale se dovedesc astfel foarte bănoase şi în anii de criză economică.

Șapte milioane de lei din speculații bursiere

Profesiile liberale au adus venituri fabuloase în Bihor. Potrivit datelor statistice ale Administrației Finanțelor Publice Bihor, anul trecut bihorenii au strâns averi de milioane de lei din activități independende. De departe cele mai mari câștiguri le-a înregistrat un jucător la bursă care a obținut din tranzacționarea unor titluri de valoare nu mai puțin de 7 milioane lei.

Pe locul 2 se situează un bihorean profilat pe servicii de furnizare și management al forței de muncă, afacere care i-a adus în total 4, 2 milioane lei lei. Pe locul 3 în topul veniturilor din activități independente sunt drepturile de proprietate intelectuală din care un bihorean a reușit să strângă 1, 9 milioane lei. Serviciile în agricultură au adus, de asemenea, venituri consistente, patru bihoreni realizând anul trecut venituri între 1, 1 respectiv 1, 5 milioane de lei din aceste activități.

În topul câștigurilor din profesii liberale se află și activitățile de inginerie și consultanță, din care un bihorean a strâns 1, 1 milioane lei dar și avocatura. Doi avocați bihoreni se află în topul milionarilor, unul, cu un câștig de 1, 5 milioane lei, iar cel de-al doilea cu venituri de 1, 01 milioane lei. În topul profesiilor liberale se menține și cea de notar, doi bihoreni reușind să obțină venituri de 1, 07 milioane lei respectiv 1, 2 milioane lei. Deși în cădere liberă, piața imobiliară a adus pentru doi bihoreni venituri de 1, 4 milioane lei respectiv 1, 1 milioane lei din chirii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu